Επιστροφές Προϊόντων

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου ή επιστροφής χρημάτων.

Μπαταρίες, κινητήρες, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη δεν καλύπτονται από εγγύηση και δεν επιστρέφονται. 
Για αυτό εφίσταται η αυξημένη προσοχή των πελατών για την σωστή επιλογή των προϊόντων που αγοράζουν.
Αλλαγή Προϊόντος

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος. Αν επιθυμείτε να γίνει αλλαγή εμπορεύματος που αγοράστηκε από την επιχείρηση Moto Expert με άλλο μέγεθος, χρώμα ή τύπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο motoexpert1@yahoo.gr ή τηλεφωνικά στο +30 28210 41418.

Επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο όταν προηγηθεί επικοινωνία του πελάτη με την εταιρία 
και εφόσον τα προϊόντα είναι στην αρχική τους συσκευασία και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.
Έκδοση Πιστωτικού Υπολοίπου

Το ποσό της επιστροφής πιστώνεται στον λογαριασμό σας και αφαιρείται χρησιμοποιώντας τον σχετικό κωδικό που σας αποστέλλεται (μέσω e-mail) σε επόμενο checkout.

Επιστροφή Χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται άμεσα από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν (1-3 εργάσιμες ημέρες). Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στον αρχικό λογαριασμό PayPal ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα. Στην περίπτωση που η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή μετρητών, το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα δέματα ελέγχονται από το προσωπικό της επιχείρησης Moto Expert προτού αποσταλούν. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε email στο motoexpert1@yahoo.gr εντός 24 ωρών από την ώρα παράδοσης, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις σας.

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και η φθορά είναι φυσιολογική, το προϊόν αποστέλλεται στην επιχείρηση Moto Expert μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξει ο πελάτης, με χρέωση παραλήπτη, σύμφωνα με την διαδικασία Επιστροφών – Αλλαγών. Το προϊόν αντικαθίσταται και επιστρέφεται στον πελάτη με έξοδα της επιχείρησης Moto Expert.

Για να γίνει αποδεκτό ένα προϊόν ως ελαττωματικό, θα πρέπει η φθορά να μην είναι από κακή χρήση του προϊόντος. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η φθορά είναι από κακή χρήση του πελάτη, τότε επιστρέφεται στον πελάτη το ίδιο προϊόν με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον πελάτη.

X